De wonderen van de Profhilo behandeling Amsterdam

Interesse in een Profhilo behandeling Amsterdam? De Profhilo behandeling is een bekende en gewaardeerde methode voor onmiddellijke hydratatie en versteviging van de huid. Deze geweldige huidverjongingsbehandeling won kort na de lancering een prijs tijdens de Aesthetics Awards 2016. Als je op zoek bent naar een vernieuwde en verjongde huid, kan je de Profhilo-behandeling overwegen. Profhilo behandeling Amsterdam wordt door meerdere cosemtische klinieken gedaan. In deze gids duiken we in de fijne kneepjes van de Profhilo-behandeling, leggen we uit hoe het werkt en wat je kan verwachten tijdens de behandeling en de nazorg. Maak je klaar voor een jongere, stralendere look!

Hoe werkt de Profhilo-behandeling?

De Profhilo behandeling wordt toegediend via Profhilo-injecties en biedt een natuurlijke oplossing voor huidproblemen zoals droogheid, verslapping, fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Het hoofdingrediënt hyaluronzuur speelt een sleutelrol. Hyaluronzuur is een vochtinbrengende stof die van nature in de dermis voorkomt en de taak heeft om de huid jong, zacht en stralend te houden. Normaal gesproken zijn er twee behandelingen nodig, met een tussenpoos van vier weken.

Profhilo fillers gebruiken hetzelfde hyaluronzuur, dat met fijne naalden in de bovenste lagen van het gezicht wordt geïnjecteerd. De techniek van bio-esthetische punten (BAP) wordt veel gebruikt en bestaat uit het injecteren van precieze hoeveelheden preparaten in vijf strategische bio-esthetische punten van het gezicht.

profhilo behandeling amsterdam

profhilo behandeling amsterdam

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling?

Als je bang bent voor een pijnlijke en moeilijke operatie, kan je deze angst opzij zetten. De Profhilo-behandeling is een vrijwel pijnloze procedure waarbij naalden worden gebruikt die niet groter zijn dan vingernagels. Dankzij het gebruik van verdovende crèmes en de voorzorgsmaatregelen van ervaren huidspecialisten melden patiënten vaak slechts een licht ongemak met een licht branderig of prikkelend gevoel.

Tijdens de Profhilo-behandeling kan je injecties verwachten in belangrijke delen van het gezicht, waaronder:

  • Aan beide kanten naast de oren
  • Langs beide nasolabiale plooien
  • Kin
  • onder je ogen
  • Bovenaan de wangen

Daarnaast kan Profhilo ook effectief worden gebruikt op de nek, handen en voeten.

Post operatieve zorg


Na een Profhilo-behandeling zul je merken dat er minimale beperkingen zijn en vrijwel geen hersteltijd, wat een van de meest aantrekkelijke kenmerken is. Een massage na de behandeling is niet nodig, omdat hyaluronzuur zachtjes in de natuurlijke processen van de huid mengt. Binnen een week is er zichtbare verbetering merkbaar.

In de eerste 24 uur na de behandeling wordt aanbevolen om make-up, sauna en overmatige lichamelijke activiteit te vermijden, zoals aanbevolen door je dermatoloog. Tijdens deze periode is het raadzaam om zweten en directe blootstelling aan UV-stralen en de zon te vermijden.

De effecten van Profhilo-fillers kunnen tot zes maanden aanhouden. Aanvullende behandeling kan daarna nodig zijn om het resultaat te behouden.

profhilo behandeling amsterdam

Geïnteresseerd in een Profhilo behandeling Amsterdam?

Profhilo behandeling verschillen van traditionele filler-behandelingen. In plaats van alleen oppervlakkige onvolkomenheden te behandelen, dringt de Profhilo-behandeling diep door in de huidlagen en levert hyaluronzuur af, wat de aanmaak van collageen en elastineproductie van binnenuit stimuleert. Deze natuurlijke toename van vocht resulteert in een gezondere huidgroei en een verjongde en stralende teint.

Ontdek de wonderen van de Profhilo-behandeling bij Xavier Clinics en ga op reis naar een jeugdige, gerevitaliseerde huid. Neem geen genoegen met minder dan de natuurlijke uitstraling die je verdient!

Scroll naar boven