Zorg en Ontspanning
Zorgmassages in de ouderen-, oncologische-, en palliatieve zorg
Zorgmassage, de aanraking die raakt.......
Title
Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Zorg en Ontspanning

Ik ben Kaberi Bosgoed, sinds 18 jaar ben ik masseur en trotse eigenaar van Zorg en Ontspanning. In 2002 ben ik begonnen als masseur en heb ik het erkende diploma's behaald om verantwoord massages te kunnen geven. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Zo heb ik mijn eigen zorgmassage ontwikkeld waarmee ik me richt op de de ouderen, zorgmassage bij kanker en in de palliatieve zorg.

Om mijn kennis verder uit te dragen verzorg ik trainingen op het gebied van zorgmassages binnen de zorgsector en heb ik een online cursus zorgmassage ontwikkeld. Te denken valt aan trainingen voor de masseurs, medewerkers in de zorg, vrijwilligers en mantelzorgers.

Een aantal jaar geleden heb ik zelf de diagnose longkanker gekregen. Mede door mijn eigen ervaring erbij op het gebied van kanker kan ik me met nog meer begrip, inspiratie en inlevingsvermogen inzetten gecombineerd met vakkundige scholing. Zo zet ik me in als docent zorgmassage, motivator, coach en gastspreker maar ben ik nog altijd op de werkvloer te vinden om zelf zorgmassage te geven.

Zorgmassage is een mooi kado voor de gever als de ontvanger. Een zorgmassage is meer dan aanraking alleen, het is puur, het raakt en is hartzorg.
Zorg en Ontspanning
© Zorg en Ontspanning | KVK nummer 17235904
Terug naar de inhoud