Zorg en Ontspanning

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Werkwijze

Massages
 

Hoe werkt Mobiele Praktijk Zorg en Ontspanning:

Mobiele Praktijk Zorg en Ontspanning komt  bij u thuis en neemt al haar materialen mee. U hoeft niets voor te bereiden.
Omdat de Mobiele Praktijk Zorg en Ontspanning ambulant is, heeft ze vaak te maken met drukke verkeerssituaties.Wij hebben inmiddels voldoende ervaring met het plannen van onze reistijden, echter er kunnen zich situaties voordoen van extra verkeersoponthoud, wij verwachten dat u daar begrip voor heeft.

Wij vragen u rekening te houden met een speling van 15minuten voor en 15 minuten na de behandeling. Indien het door omstandigheden veel later wordt dan de geplande afspraak, dan nemen wij altijd contact met u op.

Mobiele Praktijk Zorg en Ontspanning berekent tot 10 km. vanaf ons kantoor in Apeldoorn geen voorrijkosten. Buiten de 10 km wordt een km en reistijdenvergoeding in rekening gebracht. Als u een afspraak wil maken buiten onze geplande route dan berekenen wij de volledige voorrijkosten.

Wij vragen u rekening te houden met een te reserveren parkeerplek zodat het in en uitladen van de onze materialen zo snel en efficiënt mogelijk kan gebeuren. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht.

De behandelingen kunnen alleen plaatsvinden op locaties op de begane grond. Indien er een lift aanwezig is kan de behandeling ook op andere etages plaatsvinden.

Al onze prijzen zijn incl. 21% BTW.
De Mobiele Praktijk Zorg en Ontspanning heeft geen pinapparaat.
Contante betaling of vooraf middels een factuur is dan ook noodzakelijk.
De minimale besteding voor particulieren is €25,--

Indien een bestaande klant een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt zij/hij een korting van 10% op haar/zijn eerstvolgende behandeling.
Deze korting wordt pas gegeven nadat de nieuwe klant een behandeling heeft gehad.

Een afspraak annuleren of wijzigen kan tot 24 uur voor de afspraak.
Binnen 24 uur wordt de afspraak wel in rekening gebracht.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu