Zorg en Ontspanning

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Over mij

 

Ik ben Kaberi Bosgoed, sinds 16 jaar ben ik masseur en trotse eigenaar van Zorg en Ontspanning.

In 2002 ben ik begonnen als masseur, en heb ik het erkende diploma sportmassage behaald om verantwoord massages te kunnen geven. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Hierdoor kan ik verschillende massagevormen aanbieden, die ieder een eigen specifieke werking hebben.

Zo heb ik mijn hobby, werkervaring, eigen ervaring op het gebied van kanker, studies en levenservaring geïntegreerd waardoor ik erg veel plezier heb in mijn werk en mede mijn eigen baan heb gecreëerd.

In mijn eigen praktijk gevestigd binnen Woonzorgcentrum Berghorst verzorg ik o.a. zorgmassages en gezichtsverzorgende behandelingen (verwenmoment) voor senioren en ouderen. Tevens werk ik ambulant in meerdere verzorgingshuizen om de ouderen te bereiken die niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen. Hierbij valt te denken aan o.a. mensen met dementie/Alzheimer, Huntington.
Behandelingen aan huis zijn ook mogelijk voor ouderen en bij mensen die gediagnositeerd zijn met kanker.

Om mijn kennis verder uit te dragen verzorg ik trainingen op het gebied van zorgmassages binnen de zorgsector.
Te denken valt aan trainingen voor de medewerkers in de zorg als workshops voor de mantelzorgers.

Binnen al mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk om een
persoonlijk en respectvol contact te hebben met mijn clienten, met de contactpersonen die de belangen behartigen. als de verzorgenden.

Al een aantal jaren zet ik me ook in middels massages, gezichtsbehandelingen en begeleiding voor mensen met kanker.
Een aantal jaar geleden heb ik zelf de diagnose longkanker gekregen.
Mede door mijn eigen ervaring op het gebied van kanker kan ik me met nog meer begrip, inspiratie en inlevingsvermogen inzetten.

Als masseuse zet ik me tevens in voor stichting ‘kLeef, een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu