Zorg en Ontspanning
Zorgmassages in de ouderen-, oncologische-, en palliatieve zorg
Zorgmassage, de aanraking die raakt.......
Title
Ga naar de inhoud

Blog: Aromazorg – mondzorg MucoCare Orginal®

Zorg en Ontspanning > Blog
Als je wordt geconfronteerd met kanker krijg je ook te maken met diverse behandelingen, waarbij je immuunsysteem wordt aangetast en waarbij er de nodige ongemakken ontstaan door behandelingen zoals chemotherapie of bijwerkingen van andere medicatie. De slijmvliezen worden aangetast door bijvoorbeeld chemotherapie. Dit zorgt vaak voor ongemak met slikken, eten en drinken. Wondjes, aften, barstjes, droge mond, schimmels, pijnlijke plekken, ingescheurde mondhoeken; het zijn allemaal ongemakken die het dagelijks welbevinden in de weg staan.

De MucoCare Orginal® is ontwikkeld door De Levensboom. Het is een doeltreffend product binnen de mondzorg, waarbij ongemakken en pijn worden bestreden met een natuurlijke samenstelling van ingrediënten met een helende werking.  De MucoCare Orginal® is een mondgel waarbij er een laagje wordt gelegd aan de binnenkant van de mond, waardoor het de slijmvliezen beschermt. Het werkt direct pijnstillend, herstellend, verlichtend en het voelt verzachtend.

De krachtige samenstelling heeft een bewezen helende werking.  Zo bevat de MucoCare Orginal®  helicryse, kamille, lemongrass, pepermunt, duindoorn en aloë vera.  Dit product vindt steeds meer zijn weg en oprechte aandacht en wordt actief ingezet binnen de oncologische en palliatieve zorg.

Wil je meer informatie of de de MucoCare Orginal® bestellen? Neem dan contact op met  info@zorg-en-ontspanning.nl

Kaberi Bosgoed ( Zorg en Ontspanning)
8 december 2020

Noot: dit product deel ik mede doordat ik, Kaberi Bosgoed, veel mondzorg problemen heb ervaren door chemotherapie, auto-immuunziekte en andere medicijnen ter bestrijding van kanker. Hierdoor heb ik zelf vaak problemen met slikken gehad (veelal schimmels, wondjes in mijn mond, keel en slokdarm) door te weinig slijmproductie. MucoCare Orginal® werkt voor mij verzachtend, pijnstillend en als natuurlijk speeksel. Het zorgt voor comfort wanneer slikken, eten en drinken simpelweg niet meer vanzelfsprekend is.
Zorg en Ontspanning
© Zorg en Ontspanning | KVK nummer 17235904
Terug naar de inhoud